Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frankv1971 - 24-04-2015 10:04:37
Elektronica & TV

Samsung ecobubble wasmachine

[quote=digioma schreef op vrijdag 24 apr 2015, 09:44]vraagsteller geeft juist aan dat hij geen 8 kilo wasgoed tegelijk in de machine stopt.
staat de machine wel waterpas? als dat niet zo is kan dat namelijk ook slijtage aan het lager veroorzaken. was je er wel eens dekbedden of slaapzakken in? die zijn vederlicht als ze droog zijn, maar nat/verzadigd met water echt heel zwaar en als die tijdens het centrifugeren aan één kant in de trommel komen te liggen hoor je het bonken van de trommel omdat die uit balans is en dat is niet zo best voor je lager(s).

de machine staat waterpas. is door de leverancier zelf geplaatst (en daarna nog 2x door een monteur bij latere reparaties ;-) )

we stoppen echt niet 8 kg per keer in de machine. zou ook niet gaan met bv synthetisch spul.

we doen er wel eens een dekbed in. dat mag ook volgens de handleiding. dat is ook geen probleem. de machine heeft beladingssensoren en ook detectoren als de was niet goed verdeeld is waardoor het centrifugeren of afgebroken wordt of helemaal niet start.

is wel geinig om te zien dat de meningen verdeeld zijn over of 1 was per dag veel is of niet. bij ons is het in elk geval echt wel nodig.

de kleren van de jongste zijn misschien niet het grootst maar hij moet met zijn knoeien etc toch echt wel elke dag schone kleren aan. zijn zus en broer zijn een stuk ouder en zorgen toch echt behalve voor het dagelijks vieze ondergoed ook voor een setje vieze was elke 2 dagen. idem voor mij en mijn vrouw. daarnaast de werkkleding van mijn vrouw en dan de andere spullen zoals handdoeken, theedoeken, beddengoed etc. zou niet weten waar we daar moeten bezuinigen zodat het minder was wordt.