Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcelfennis - 24-04-2015 10:09:05
Huishouden & Energie

Afkopen cv

Hartelijk dank voor de reacties!

het klopt dat er inderdaad dat in dit bedrag ook een onderhouds contract opgenomen is, dat doet invloed hebben op de maandelijkste kosten, maar zou echter toch los moeten staan van de afkoopsom?

aan het eind van het huurcontract ben ik geen eigenaar van de ketel, dus na het betalen van 3600 euro heb je dus helemaal niks. dit gegeven telt ook mee in mijn keuze om van deze huidige constructie af te willen.

ik ben verder niet bekend met de zaken die in het regulier onderhoud/reparatie bij uitval is opgenomen, de vorige bewoners zijn deze overeenkomst aangegaan, ik zoek echter een manier om er vanaf te komen.
helaas is het niet mogelijk om dit op de huidige bewoners te verhalen.

mochten er nog tips rond zwerven hoe ik onder dit contract uit kan komen, dan hoor ik het graag.
afkopen vind ik geen enkel probleem, maar moet wel in verhouding zijn en dat is het nu mijn inziens geheel niet.

** ikzelf heb ook geen goede ervaringen met feenstra en als ik internet mag geloven zijn er vele met ons, daarbij ben ik me er wel van bewust dat succes verhalen niet zo snel op internet gezet worden.