Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frankv1971 - 24-04-2015 11:21:36
Elektronica & TV

Samsung ecobubble wasmachine

[quote=ron530 schreef op vrijdag 24 apr 2015, 11:11]1 wasbeurt per dag is intensief gebruik van de machine dat dan weer wel. dat het lager kapot gaat komt vaak door een lekkende keerring, water dringt het lager binnen met als gevolg slijtage van het kogellager. die keerring krijgt heel wat te verduren tijdens een wasbeurt zoals een langzame opwarming van het materiaal tijdens de warme was cyclus en een snelle afkoeling bij het spoelen van de was. ook het gebruik van te veel wasmiddel verkort het meegaan van de keerring want het materiaal lost door verzeping langzaam op met als gevolg zwarte vlekken op het wasgoed. hoe dan ook als u met betaling van 136 euro een compleet nieuwe kuip/trommel gemonteerd krijgt is dat uit coulance oogpunt zeer genereus te noemen want de boel kan weer voor 730 wasbeurten mee.

wij hebben geen zwarte vlekken op het wasgoed. dat die trommel vervangen moet worden was nog niet bekend toen de prijsbepaling gedaan werd. en als die dan weer maar 730 wasbeurten mee gaat dan is het echt wel belachelijk. samsung geeft 10 jaar garantie op de motor dus je mag verwachten dat de rest van de machine net zo lang mee gaat!

wat betreft waspoeder we gebruiken wat volgens de wasvoorschriften op de verpakking staat dus ik neem aan niet teveel.