Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho

Rekening vgz

[quote=ron530 schreef op vrijdag 24 apr 2015, 15:34]
niet helemaal correct, alle betalingen worden automatisch afgeschreven, middels een e mail wordt u op de hoogte gehouden wanneer er een bedrag van uw rekening wordt afgeschreven.

wellicht lees ik de vraag en antwoorden van vraagsteller verkeerd, maar volgens mij wordt de maandelijkse premie automatisch afgeschreven en worden de 'extra betalingen' (bijbetalingen, eigen risico) niet automatisch afgeschreven (ik lees accept giro).
denk dat het voor vraagsteller te overwegen valt om alles op automatische incasso te zetten en bijbetalingen op 'per post' (indien gewenst) te zetten. voordat er wat wordt afgeschreven wordt er dan een factuur verstuurd (post of email afhankelijk van de gemaakte keuze) zodat het duidelijk is wanneer welk bedrag van de rekening wordt afgeschreven.
bij een automatische afschrijving kan men het bedrag ook nog laten terugboeken als men denkt dat het onterecht is afgeschreven.