Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 24-04-2015 17:29:38
Computers & Telefonie

Vodafone zeer onbeschoft/onredelijk

[quote=071anja schreef op vrijdag 24 apr 2015, 12:08]volgens mijn boekhouder accepteert de belastingdienst dit niet. je factuur moet een officiƫle btw vermelding hebben. maar in ieder geval bedankt voor je meedenken

beste 071anja,

wellicht een idee om het gewoon de belastingdienst eens te vragen.
persoonlijk doe ik het wel gewoon altijd zo. mijn accountant zegt mij ook dat het niet helemaal 100% volgens de regels is maar heeft er verder geen problemen mee (de ondernemer is toch altijd de eindverantwoordelijke). weet niet of u zelf de btw-aangifte doet maar u bepaalt toch zelf hoe u uw bedrijf runt, uw boekhouder is een (goede) adviseur, u bent de ondernemer die beslist en bepaalt.
de regels van de belastingdienst zijn er (terecht) om fraude te voorkomen, voor dit geval is het toch 100% duidelijk dat er geen sprake is van fraude. als u zelf de btw aangifte doet dan weet u in ieder geval hoe ik het zou invullen en zou de discussie hierover met de betreffende belasting ambtenaar met veel vertrouwen tegemoet zien.

geef u overigens groot gelijk in uw kritiek en commentaar op vodafone, maar zorg er wel voor dat uw inspanningen in deze niet ten koste gaan van andere dingen die veel belangrijker zijn. zie op dit kassa forum vodafone erg vaak in negatieve zin voorbij komen, meest effectief zou nog zijn als kassa hier eens een uitzending aan zou besteden.