Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 25-04-2015 14:39:23
Computers & Telefonie

Foto bewerken

[quote=gerboe schreef op zaterdag 25 apr 2015, 10:20]ik kan photofiltre van harte aanbevelen. de gratis versie is http://www.gratissoftwaresite.nl/downloads/photofiltre-fotobewerking-foto-filter">hier te downloaden. let even op de 'installatie instructies' waar vermeld wordt waar een vinkje moet worden uitgevinkt om geen onnodige werkbalk mee te downloaden.
een eenvoudige montage maken is goed te doen. voor de echte finesses is wat meer tijd nodig maar is erg leuk als het je interesse heeft. gewoon proberen! gebruik dit programma al jaren en is een goedprogramma. echter wat ts wil, bv hoofden verwisselen, is met dit programma vrij omslachtig en haast ondoenlijk.