Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zo
zoeker - 25-04-2015 18:20:11
Computers & Telefonie

Spam blijft komen

@wimmi20
inderdaad, ik zie dat de link niet goed weergeeft wat ik bedoel. google maar even: aol privacy scandal. dan komen de linkjes naar de verhalen wel naar voren, oa op cnet.com.

of ze het geleuter op kassa meelezen, weet ik niet en kan mij niet zo veel schelen. ook of de nl overheid dit wel of niet doet, vind ik niet zo heel erg interessant. ik zorg zelf dat mijn internetactiviteiten niet zo makkelijk te volgen zijn, oa door gebruik te maken van een vpn verbinding.

belangrijker vind ik dat de ts, volanns, aangeeft dat hij/zij het vervelend vindt dat hij spam binnen krijgt en dat hij het ook vervelend vindt dat deze spam in zijn mailbox zichtbaar blijft (dit kon u lezen als u de rest van de reacties had gelezen).
de oplossing is dan, lijkt mij, niet om over te stappen naar een amerikaanse provider die minimaal niet zo goed bekend staat als het gaat om privacy.

zoekster ken ik niet, althans, voor zover ik weet, maar wie zegt dat zoekster een vrouw is en dat ik een man ben...? :))