Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 25-04-2015 18:23:22
Geldzaken & Recht

Ns geeft emailadres door aan derde. kan ik daar wat tegen beginnen?

[quote=r.smakman schreef op vrijdag 24 apr 2015, 14:24]@akkerdistel
bij de ns kreeg ik alleen maar reacties van mensen die of niet wisten wat ik bedoelde of dat ns zoiets niet doet... geen steek verder dus.
dat dacht ik al, klantenservice van ns is waardeloos, als timo huges zich er al niet voor kan interesseren dan wordt het nooit wat.

[quote=karelstromph schreef op vrijdag 24 apr 2015, 16:13]onbegrijpelijk hoe een e-mail adres als "ns@mijndomein.net" onder privacy zou vallen.
ts gebruikt een uniek mailadres dat hij nergens anders gebruikt (ns@mijndomein.invld gebruik je niet tijdens het kopen van schoenen) of ook bekend is. krijgt hij mail van andere, dan het bedrijf zelf, kan het maar op één mogelijke manier verkregen zijn.
zelf maak ik ook gebruik van dit https://en.wikipedia.org/wiki/catch-all">catch-all princiepe, tot nu toe al op deze wijze 2 keer een lekkende server ontdekt (echter het bedrijf en goede doel weigeren om er een loodgieter naar te laten kijken, kunnen zich er niet voor interesseren dat ze verantwoordelijk zijn voor het lekken van duizenden namen en mailadressen).