Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 26-04-2015 15:55:23
Geldzaken & Recht

Royal outlet oplichters

Beste noam09,

bedoelt u de contactgegevens van deze website https://royaloutlet.nl/shop/index.php/contact-info-over-ons-bedrijf-verzending-retourneren.html">royaloutlet.nl ?
geen idee hoe lang geleden u al besteld en betaald heeft.
in ieder geval aangifte doen lijkt mij.
in de tekst die ik lees bij contact gegevens staat o.a. "en geld terug is nooit mogelijk !!!", in strijd met de nederlandse wet.
verdere teksten lijken ook 'google translations' te zijn dus betwijfel (zeker gezien ook alle andere klachten) of u er ooit iets van terug ziet.
het adres wat genoemd staat bestaat, het is een gewone woning (zie google maps, streetview). met het btw nummer dat vernoemd staat op de site beschikt u ook over het burger service nummer van de eigenaar (waarschijnlijk dezelfde als die bij de contactgegevens vermeld staat) dus ik zou gewoon aangifte doen. bij 1 aangifte gebeurt er misschien nog niets maar als genoeg mensen aangifte doen wordt er hopelijk wat aan gedaan.
ondanks dat u er persoonlijk niets mee opschiet ben ik u wel erkentelijk dat u het hier meldt en hiermee hopelijk toekomstige slachtoffers voorkomt.