Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 27-04-2015 08:33:45
Geldzaken & Recht

Ideal

Beste avdwoning,

neem aan dat u uw aankoop via internet gedaan heeft.
voor aankopen via internet (een zogenaamde koop op afstand) geldt een bedenktijd van 14 dagen. meer informatie vind u op consuwijzer, klik https://www.consuwijzer.nl/thema/kopen-op-afstand?gclid=cmb_26brlcucfamiwwod4uoaag">hier.

ben wel benieuwd hoe de aankoop is gegaan waarbij u aangeeft opgelicht te zijn. de betaling is verlopen via ideal/3v card (3v benelux bv) ?
u vertrouwt de partij waar u iets gekocht heeft niet ?

als het geld al doorgezet is wordt het lastig ben ik bang, ideal betalingen zijn niet zomaar terug te draaien. ik lees ook op de site dat 3vcard aangeeft 'wanneer u via ideal betaalt, kunt u geen aanspraak maken op enige aankoopgarantie van visa.', klik https://www.3vcard.nl/help.html?tk=60553dd3c769639">hier.
meest logische zou zijn dat u uw bedenktijd van 14 dagen gebruikt bij de partij waar u wat gekocht heeft en de koop terugdraait. maar dat is blijkbaar niet mogelijk als ik uw vraag goed begrijp.