Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ly
lynn42 - 28-04-2015 20:39:49
Computers & Telefonie

Upc/ziggo

[quote=lynn42 schreef op dinsdag 28 apr 2015, 20:24]ik was klant bij upc, had een abonnement van 29,95 per maand. nu is upc ziggo geworden en moet ik ineens 39,95 per maand betalen. ik bellen...ja meneer...dit is beleid..misschien huurt u films via ons, en betaald u deze niet, daarom brengen wij 10 euro per maand extra in rekening . als wij na 6 maanden merken dat u geen films afneemt, dan verrekenen wij dit bedrag. dit is toch belachelijk? ik heb nog nooit betaalde films afgenomen van upc! mag dit zomaar?

ik snap het wel hoor...ziggo zegt dat dit hun beleid is voor het geval ik films afneem en ze niet betaal...ik heb bij upc nooit films afgenomen, dit moeten ze toch ook kunnen zien..nu moet ik verplicht 10 euro per maand extra betalen voor iets wat ik niet doe...nooit gedaan heb....pfff...als ze klanten willen kwijtraken, moeten ze vooral zo doorgaan!