Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 29-04-2015 15:43:01
Geldzaken & Recht

Royal outlet oplichters

Helemaal met je eens ,maar waarom zou je vooruit betalen als je risicoloos bij bv wehkamp achteraf kan betalen voor dezelfde prijs .hoef je geen maand of langer op je geld retour te wachten als het product je niet bevalt=crewmember schreef op woensdag 29 apr 2015, 13:37:=vr1944 schreef op woensdag 29 apr 2015, 12:42: nou ik snap het wel als ik zou jouw checklist zo bekijk alvorens je iets besteld .dit is allemaal niet nodig als je in een winkel koopt of bij wehkamp en bol etc. iets besteld of met paypall betaald . grotere onzin als vooruit betalen bestaat er bijna niet tenzij je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten en opgelicht wilt worden.
.

bij de grote bekende webshops is dit uiteraard niet nodig, daar weet je van tevoren al dat het om een groot reputabel bedrijf gaat dat echt bestaat.
ik dacht dat iedereen hier wel slim genoeg was om te snappen dat dit om kleine onbekende e-shops ging. blijbaar niet.