Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

op6wieltjes
op6wieltjes - 29-04-2015 16:01:35
Computers & Telefonie

Alarmmelding van google

[quote=aurora1 schreef op maandag 27 apr 2015, 00:18]dit "vanaf het moment dat ik door langdurig gebruik van mijn smartphone een soort spaarstand, zonder wifi, inschoot en kk in het open netwerk terecht kwam" begrijp ik niet helemaal. bedoelt u mogelijk belanden op wifi van de buren?
als uw gsm soms overschakelt van wifi naar gewoon internet kunt u maar beter internet op de gsm uitschakelen (en ook automatisch updaten en synchroniseren/op de achtergrond synchroniseren) om kosten te besparen. ik had u nog willen uitleggen wat ik bedoelde met 'het open internet ', excuus dat het even duurde. ik heb een kabelbedrijf voor mijn internet/wifi thuis, dat is niet dezelfde als de provider van mijn telefoon. het toestel dat ik gebruik gaat bij 50% volle batterij over op spaarstand, ik kom dan automatisch bij wifi van de telefoonprovider terecht, waar ik overigens wel bij kan internetten tot een maandmaximum. ik gebruik veel meer bytes dan dat maximum van de 'koninklijke', dus werk ik liever in huis met het onbeperkt inernetten van mijn kabelexploitant. ik heb, gezien de storingen die medebewoners in ons appartement complex hadden, bewust gekozen voor een ander voor de telefoon.