Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dickster - 29-04-2015 17:35:29
Huishouden & Energie

Ortho-relax matras van aldi, iemand ervaring mee?

@aurora: ;-) je hebt je wel goed ingelezen wat mijn aankopen betreft. maar ik kan het je wel uitleggen: ik ben altijd opzoek naar het goedkoopst mogelijke product vor de best mogelijke kwaliteit. en bij zo'n zoektocht loop je regelmatig tegen miskopen aan, maar uiteindelijk vindt je dat ene emrk/type wat voor dat product het beste levet an kwalitiet en toch goedkoop is qua prijs. bij heel veel producten heb ik die zoektocht al voltooid maar bij matrasen wil eht nog niet echt lukken. ik weet inmiddels voor mezlef dat ravensberger a-kwaliteit levert voor een heel acceptabele prijs, maar momenteel is dat voor ons niet haalbaar om uti te geven en ik wach tnog op de matras an he tmeubelplein. deze aldi-matrras dient alelen maar als overbruggign eigenljik omdat slapen op de odue situatie gewoon nei temer te doen is. qua ruimte is 140 de maximale breedte die past in die kamer, en 2 losse matrassen vinden we gwoon nie tfijn vanwege de gleuf in eh tmidden(zeker op zo'n smalel breedte is dat erg irritant).
over de aldi-matras:
we hebben hem gekocht en hij ligt nu in model te komen, dat duurt 24 uur dus de eerste nacht erop slapen kan morgen pas. het is een stevige matras, zeker niet eis voro mesnen die van een zachte matras houden. hij is 16cm dik dsu dat is niet bepaald dik maar het is genoeg. morgenavodn laat ik weten hoe hij slaapt(maar dan zal hij voor andere kaltne al wel uitverkoch tzijn want er waren er maar 6 per maat in ons filial en we waen er als eerste)