Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 29-04-2015 21:15:31
Geldzaken & Recht

Forever loterijen

Beste zayen,

laat forever loterijen maar bewijzen dat u een abonnement bij ze bent aangegaan.
als men aan de telefoon al gaat dreigen dan denk ik niet dat ze het bewijs hebben. klinkt als pure bluf om u over te halen te betalen. niet op in gaan en ook goed dat u uw rekeningnummer niet hebt gegeven. geef ze sowieso geen informatie die ze nog niet hebben.
een incasso bureau kan u aanmanen tot betalen maar kan verder niets. niet op ingaan, men zal een rechtszaak moeten aanspannen en een deurwaarder inschakelen om u te dwingen tot betalen maar dat gaan ze niet doen. dan moeten ze met bewijzen komen.

als ik uw vraag goed begrijp heeft nu nooit enige correspondentie (brieven, contracten, loten voor de loterij) ontvangen van forever loterijen. al het contact is via de telefoon verlopen, dat zegt al genoeg toch. laat ze lekker in hun sop gaar koken.