Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 30-04-2015 00:23:22
Geldzaken & Recht

Forever loterijen

[quote=swat1500 schreef op woensdag 29 apr 2015, 23:38]u moet u slechts bezig houden met 1 vraag namelijk "heeft u wel of geen gebruik gemaakt" van de betreffende dienst. het antwoord op die vraag is bepalend voor uw volgende acties en de vraag of de vordering terecht is of niet.
als u stelt wel 1x te hebben meegedaan en (tijdig) opgezegd te hebben dan moet u dat kunnen aantonen. stelt u nooit aangemeld te hebben dan dienen zij aan te tonen dat er wel degelijk een overeenkomst is. de nederlandse rechter stelt zich op het standpunt dat in dit soort geschillen, waarbij ontkent wordt dat er een overeenkomst is, er een ondertekende schriftelijke overeenkomst moet zijn.

de schriftelijkheidsvereiste is pas sinds 13 juni 2014 van kracht.