Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 30-04-2015 12:12:01
Geldzaken & Recht

Makelaar stopt ermee.

[quote=joycexgirl schreef op donderdag 30 apr 2015, 11:17]ik ga wel op deze suggestie in want dat gesprek heeft dus reeds als plaatsgevonden. de makelaar neemt nog een keer contact op met de verkopende partij. want het feit dat hun nergens hun kunnen is niet van toepassing want de woning staat al 3 jaar leeg. het feit nu is dat we gewoon graag willen dat ze tegemoet komen met iniedergeval 3 dagen van te voren want dan kunnen we teminste onze inboedel kwijt. als dit dit mogelijk is regelen we wel een opslag of iets dergelijks. maar ik ga zeker ook aan de slag met de andere punten met rechtsbijstand want afspraken zijn afspraken en helaas kunnen hun zeggen helaas pindakaas en zitten wij met de gebakken peren. maar super bedankt voor alle reacties! hier kan ik weer mee vooruit! fijne dag allemaal

de enige ontsnappingsclausule die nog van belang zou kunnen zijn is dat jullie de financiering niet rond kregen. dit leek mij ook onwaarschijnlijk, en niet aan de orde, daar het transporteren van de aktes bij de notaris in feite in kannen en kruiken is geregeld.

mij dunkt te zeggen dat de tegenpartij het transport van het pand willens en wetens aan het traineren zijn, mogelijk een hoger bod? koopovereenkomst is gesloten en verkopende partij moet zich aan het transport houden.