Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rosendahl_1 - 30-04-2015 22:03:18
Voeding & Gezondheid

Pedicure simm2 vergoeding menzis

Dat klopt ook niet want in november 2014 had de podotherapeut reeds 54 gecertificeerde pedicures onder zich, dit kunnen wij zwart op wit aantonen.
over de screening gesproken, jullie vragen hier circa €30,-voor terwijl de pedicures een bedrag kregen van circa €16,50 , hebben wij het over een gelijkwaardige screening.
ik praat niet uit de naam van een podoloog maar van een erkende pedicure.

het lijkt er nu op dat wij als pedicures zijnde zijn misleid op de informatieavond die werd georganiseerd door de podotherapeuten . daar werd ons verteld en dan spreek ik over een paar honderd pedicures, dat per cliënt per factuur administratie kosten werden berekend om de kosten te kunnen dekken.

deze nieuwe regeling hebben wij te danken aan iemand die veel te zeggen heeft bij de brancheorganisatie provoet en de nvvp.(opleiding podotherapie).jullie hebben het wel met beide handen aangenomen, want als alle pedicures niet hadden ondertekend was dit niet gebeurd.
trouwens doen jullie wel behandelen zoals pedicures dit doen?