Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pk49
pk49 - 01-05-2015 13:25:31
Voeding & Gezondheid

Zout

Ik kook al jaren veel groenten in de magnatron.voordeel is dat je geen zout nodig hebt en het ook niet proeft,deze afwezigheid van zout.je hebt maar een bodempje water nodig om de groenten gaar te krijgen.ook moet je met verschillende zaken rekening houden,zoals het feit dat de werking van de magnatron doorgaat na het uitnemen van de groenten uit de magnatron,het z.g."nagaren".ik kook ook rijst en aardappelen op deze manier,in 8 minuten heb ik perfect droge rijst,ook weer rekening houdend met de nagaartijd.dus 8 minuten koken,uitnemen en dan 8 minuten nagaren,jammer dat er zo weing aandacht besteed wordt aan het koken in de magnatron.vooral omdat je nu ook kunt bakken en grillen in de meeste nieuwe apparaten.