Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
kerstdag - 02-05-2015 16:05:52
Garantie & Verzekeringen

Kleding kopen in awbz instelling.

[quote=tijger1 schreef op vrijdag 1 mei 2015, 19:10]wat voor negatieve reacties dan? u stelt hier gisteren een vraag en vandaag is het door het tehuis al opgelost.

u verstrekt summiere gegevens, waaruit wij niet kunnen destilleren dat u een herseninfarct gehad hebt, uw vrouw artrose heeft en daarvoor haar baan heeft moeten opzeggen, uw vader en moeder al zijn overleden, er daarnaast nog vojf broers en zussen zijn die blijkbaar geen poot uitsteken.

dat kunnen we dus niet allemaal in onze glazen bol zien.

maar waarom dan cadeautjes voor vader- en moederdag kopen?



negatief zie ik als mensen reageren zonder verdere kennis en alles afwijzen onder het motto, dit is toch normaal.
opgelost is het nog niet want ik heb nog steeds geen schriftelijke reactie. bovendien blijft het huisje nog volhouden dat zij in hun rechten staan.
wat de summiere gegevens betreft zou ik een boek moeten schrijven. hier zit naar mijn mening niemand op te wachten. bovendien ervaar ik dat de mensen zelf wel om aanvullingen gaat vragen. wat betreft het kopen van cadeaus lijkt het mij niet prettig je eigen cadeautje te moeten kopen. bovendien zit er om de hoek een werkplaats waar gehandicapten leuke dingen maken en gekocht kunnen worden. hier help je de instelling mee de activiteiten te blijven uitvoeren en de mensen aan het werk te houden. dan staat er op het financiƫle overzicht, nu al, 8 posten waar cadeaus voor gekocht zijn zonder omschrijving voor wie. dan ook nog is het zo dat mijn vrouw heel vaak mee helpt. even de boel afruimen, koffie zetten enz.
zo ook gaat de was de deur uit. kosten zijn ruim 40 euro per maand meer dan bij de andere huisjes die het zelf doen en dan onder het motto: dan houden we meer tijd over voor de bewoners. het klink wellicht lullig maar het riekt meer naar eigen belangen. kunnen we in de tuin even os sigaretjes roken etc.