Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcelfennis - 02-05-2015 19:04:14
Huishouden & Energie

Afkopen cv

[quote=feenstramede schreef op zaterdag 2 mei 2015, 12:44]geachte http://kassa.vara.nl/kassa-leden/profiel/member/marcelfennis/?vhash=c749c73j&chash=384b62b1e1ac0f7d53703d5187453f4d">marcelfennis,

zoals u aangeeft is er al contact geweest. indien wij nog ergens mee kunnen helpen dan horen we het natuurlijk graag. u kunt feenstra webcare ook benaderen middels een privébericht. mocht de cv-ketel worden afgekocht dan willen wij u wel het advies geven om een onderhoudscontract af te sluiten.

met vriendelijke groet,
feenstra webcare

het enige contact wat er is geweest is het belachelijke hoge bedrag wat jullie voor de overname willen. het tegen aanbod wat wij gedaan hebben daar is nog heel geen reactie op geweest, en dat is nu toch ruim een week geleden.

dus ja u kunt mij nog genoeg helpen!

hai hopetobehelping,
nee ik ben nog geen steek verder gekomen met ze.
geen contact, laat staan een tegemoetkoming.