Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
riesenbeck - 04-05-2015 12:44:07
Geldzaken & Recht

Vragen bij ontslag

Als uw functie niet komt te vervallen dan kan de werkgever niet zomaar iemand anders op uw plek zetten. economische reden zou hij ook aan moeten kunnen tonen aan het uwv zo te zien is hier geen spraken van economische reden omdat hij iemand anders heeft aan genomen voor uw werkplek. deze werkgever zal nooit toestemming krijgen om u te ontslaan alleen in het geval van diefstal,wangedrag het zal voor uw werkgever een hele klus zijn om u aan de kant te zetten het zal wel richting de rechter gaan als hij u er toch uit wilt hebben.
wat andere ook voorstelde neem contact op met het uwv daar wordt naar de onslag aanvraag gekeken en als de werkgever zijn zaak niet op orde heeft kan hij het vergeten (eigen ervaring)
heel veel sterkte voor de toekomst.