Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 05-05-2015 17:16:46
Huishouden & Energie

Oxxio komt afspraken niet na én rekent opeens admin. kosten

heeft er iemand een fysiek adres van oxxio ??
ik ken ze niet bereiken op facebook ( geblockt ivm klachten over de app en het vastrecht)
ik ken ze niet telefonisch bereiken, ik krijg dan een doorkiesnummer naar een incasso bureau ??? had toen een brief gehad dat ik kon bellen naar het gratis nummer à 55 ct per gesprek ??? heb absoluut geen schuld integendeel ik betaal ca 100 extra als zijnde vakantie geld..alle bedragen en termijnen zijn netjes betaald en afgeschreven. ik ken niet op de website mijn oxxio ? ik mag en ken er niets invullen..ik heb geen emailadres van hun nergens te vinden, geen fysiek adres ... ik weet wel dat ze onderdeel zijn van eneco... ook die heb ik aangeschreven maar ook daar wordt niet gereageerd...
ik vul nu mijn meterstanden wekelijks in op mijn oude mijn nuon en met het vastrecht verrekenen en de 100 euro boete omdat ik ervan tussen ga kom ik op ca 900 euro moet nog wel de maand mei afwachten qua verbruik. let wel van het vastrecht bij oxxio wordt de ipad air betaald, een 3 jarig contract komt dan op 1068 euro . de normale vastrechten zijn vrijwel allemaal 3,50 tot 3,75 pp. behalve oxxio nu staan deze kosten prominent vermeldt op de eerste pagina van de open website . contract loopt van 31 mei 2014 tot 2017 maar op 3 juny ben ik weg .......nuon betaald de boete voor me.. dus heb de ipad air voor ca 220 euro. maar mijn grootste zorg is de teruggave als het al zo n smoezelig bedrijf is .. vandaar dat ik ze een aangetekende brief wil sturen... gr .