Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 05-05-2015 17:35:36
Geldzaken & Recht

Oxxio

[quote=akkerdistel schreef op dinsdag 5 mei 2015, 17:13]wordt gewoon netjes, na 2 keer klikken, aangegeven op de site; vastrecht € 348 (zonder device; vastrecht € 192).
daarmee kun je de rest van jouw vragen gewoon zelf mee invullen.

@ akkerdistel, ja nu wordt het netjes aangegeven, maar in april/mei 2014 niet toen zaten de vastrecht kosten verstopt , en ging ik er vanuit dat stedin ook vastrecht was/is, maar dat is dus niet zo.. en per product is vastrecht ( mogen ze allemaal zelf bepalen) normaal tussen de 3,25 en 3,75 euro oxxio ipad 29 euro vastrecht per maand 14,40 pp ... dat zie ik de laatste 2 maanden ook staan hoor vandaar mijn onrechtvaardig gevoel, ze hebben me voorgelogen of eromheen gedraait, er zouden geen extra kosten komen gratis was en is gratis tot je het vastrecht kunt vinden.. :-) ik vermoedt dat de afm hen erop heeft gewezen want google staat er vol mee ook op de klachten.nl en meer van die site s ... ik kreeg als antwoord van de afm dat ze niets kunnen doen voor mij persoonlijk, maar wel oxxio erop kunnen wijzen dat de website niet deugt, of nalatig is of wat dan ook en ze mogen dan nog gaan beboeten ook, mja die instinker is dus bij oxxio al gerepareerd hoor ....