Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 05-05-2015 21:58:20
Huishouden & Energie

Oxxio komt afspraken niet na én rekent opeens admin. kosten

@eclipse

die hufters van oxxio lezen deze rubriek ook. ze hebben inmiddels 970 klachten op de klachtensites en doen er werkelijk helemaal niets aan en ze leren er ook al helemaal niets van.

een volkomen onterechte vordering van 177 euro sturen ze naar das incasso. ik heb 5 verweren naar oxxio gestuurd en 4 naar das. geen enkele reactie, want het is voor oxxio nogal pijnlijk, dat frauderen over de hele linie, van links tot rechts bewezen is. nou denken ze wat te kunnen bereiken met dreiging van een dagvaarding. ik ben er helemaal klaar voor om de kantonrechter precies uit te leggen hoe oxxio echt werkt. nou eigen meer heel druk met frauderen.

ze mogen van harte naar de kantonrechter gaan. die veegt met oxxio alle hoeken van de vloer aan om 177.00 euro niet zelf te kunnen ontvangen, maar al het duffe werk overlaat/doorschuift naar de kantonrechters van onze rechterlijke macht. daar is die rechterlijke macht bepaaldelijk niet voor bedoeld.

dan mag de kantonrechter ook gelijk oordelen over alle vastgestelde fraude, belastingontduiking, overtreden van diverse wetten en op grote schaal frauderen met de meterstanden.