Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 06-05-2015 10:03:38
Computers & Telefonie

Internet loopt niet meer snel maar wel normaal in veilige modus

[quote=dirk23 schreef op woensdag 6 mei 2015, 08:07]ik heb mijn router niet opnieuw opgestart omdat mijn lanverbinding het gewoon goed doet in veilige modus en ook normaal presteert op de andere aangesloten pc.

ik heb gespeeld met msconfig en alle opstart vinkjes weggehaald, het hielp niet. ook de andere mogelijkheden hielpen niet.
veilige modus met netwerkmodus geeft nog steeds de goeie snelheid maar in die modus wordt geen geluidsdriver geladen. anders zou ik die gewoon gebruiken.

in veilige modus draaien als permanente oplossing is een slecht idee.

ik zou ook gewoon even je router resetten. denk niet dat het wat oplost, maar het is zo simpel en snel dat he het proberen waard is. (stekker er uit voor 2-3 minuten)

verder is het handig om te kijken of windows problemen ziet met je netwerkkaart:
kijk eens bij configuratiescherm--> apparaatbeheer--> netwerkadapters of er een geel uitroepteken naast je netwerkkaart staat. (zo ja klik er op en post hier wat er bij status staat).

of er nou wel of niet een geel uitroepteken staat, het kan alsnog handig zijn om je netwerk driver opnieuw te installeren. kan je me vertellen wat de naam is van je netwerkkaart die je bij bovegenoemde stap hebt opgezocht? en of je een laptop of desktop pc hebt.
dan zoek ik de driver op.