Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-05-2015 15:25:04
Huishouden & Energie

Te hoge rekening loodgieter

Het is niet alleen de tijd dat ze bij u geweest zijn maar de totaal tijd incl. de rijtijd van en weer terug naar hun bedrijf wat betaald moet worden.

als u aan de telefoon uitgelegd hebt wat er aan de hand was en ze niet hebben gezegd dat ze met 2 monteurs zouden komen omdat ze uit uw verhaal niet op konden maken wat ze zouden aantreffen vind ik dat ze u in ieder geval 89 euro terug moeten geven.

neem aan dat een van monteurs zelf de rekening heeft uitgeschreven.
ga langs bij het bedrijf en vraag waarom u voor 2 monteurs moet betalen terwijl u aan de telefoon duidelijk hebt uitgelegd wat het probleem was.

vergeleken met een onderhoudsbeurt van een cv wat meestal ook een half uur in beslag neemt en waar ook geen materialen worden gebruikt is een rekening van 234 euro voor deze ontstopping gewoon te hoog.

als ze niet voor rede vatbaar zijn zou u op bijv. klachtenkompas kunnen aangeven wat deze firma u in rekening heeft gebracht voor dit karwei.

op de servicewagens van ontstoppingsbedrijven zit over het algemeen ook maar 1 persoon.