Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hastel - 09-05-2015 10:47:59
Geldzaken & Recht

Wanneer word een schrijven gezien als een gebrekenbrief?

Hallo mensen,

als eerste super bedankt voor de snelle reacties!!

ik weet dat de woningbouw serieus bezig is omdat ze hier rooktesten hebben gedaan, datacollectors hebben geplaatst waar overigens uitkwam dat de vochtigheid die normaal rond de "36" moet hangen op de grafiek in die tijd van het jaar en die gaf bij mij een gemiddelde aan van "92"!!!! wat voor eenheid het precies is dat weet ik niet meer. ze zijn al een paar keer geweest met apparaten die de vochtigheid per direct meten en dat was ook niet goed.
nu willen ze in mijn berging en slaapkamer een gat in de betonvloer gaan maken van ongeveer 1 vierkante meter en de hele kruipruimte volstorten met een soort van geimpregneerd beton met een speciale coating, de buitenmuren gaan ze ook allemaal voorzien van die coating en daar gaan ze ook iets inspuiten. tussen de spouwmuur zit waarschijnlijk een hoop specieafval en dat willen ze dan ook verwijderen. dan hopen ze dat het probleem verholpen is...
er staan hier zo'n 50 van die huisjes die blijkbaar allemaal in verschillende gradaties last hebben van de vocht/schimmel. mijn huisje is een van de ergste daarom willen ze hier gaan kijken of het werkt wat ze in gedachten hebben dus mijn huisje is eigenlijk een testcase zeg maar.
de huisjes zijn in 1953 gebouwd, ik woon aan het park met 20 meter van mijn voordeur af een kanaal en er is veel hout gebruikt ipv steen.


ik heb in mijn mail van afgelopen maart wel gezegd dat ik wil dat het voor de winter is opgelost, geld dit dan ook als een ultimatum? of moet dat echt per aangetekende brief? ik zal de mail wel hier plaatsen zodat jullie hem zelf even kunnen lezen, dat is misschien makkelijker.

en de huurcommissie inschakelen is eigenlijk iets wat ik nu nog niet wil doen omdat ik wel degelijk het idee heb dat ze me serieus nemen bij de woningbouw en dat ik ze daar dan misschien mee voor het hoofd ga stoten ofzo.
ik heb mezelf wel voorgenomen dat als er in september geen verbeteringen zijn dat ik dan echt actie ga ondernemen.

nogmaals bedankt voor al jullie reacties daar heb ik echt iets aan!