Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hastel - 09-05-2015 10:50:37
Geldzaken & Recht

Wanneer word een schrijven gezien als een gebrekenbrief?

Dit is de mail zoals ik hem heb verstuurd op 12-3-2015, daarvoor heb ik alleen telefonisch contact gehad met de woningbouw. ik heb trouwens wel mijn adres uit de mail gehaald.



zoals afgesproken stuur ik u deze mail toe ivm het huren van een huis van jullie.
ik huur sinds december 2013 een woning , nu heb ik daar vanaf het begin af aan heel veel last van vocht wat resulteerde in flink wat schimmelplekken. de muren en plafond in de berging zitten onder de schimmel van beneden tot boven, in de huiskamer zitten een flink aantal schimmelplekken en in mijn slaapkamer zit de achterwand van mijn bed en kledingkast onder de schimmel. bijna al mijn plinten laten los, het laminaat komt op verschillende plekken naar boven en er zitten op het laminaat allemaal kleine vochtplekken(vooral in de hoeken en langs de muren).ik heb al meerdere paar schoenen en laarzen weg kunnen gooien omdat ze ook helemaal onder de schimmel zaten.

dit allemaal is al niets om blij van te worden maar nu zit ik eigenlijk met volgende:
ik heb een vorm van reuma, fibromyalgie genaamd plus artrose in mijn handen en voeten en ik heb gemerkt dat ik deze winter wel heel veel meer last heb gehad van mijn lijf en dat is toch eigenlijk helemaal niet wat ik wil.

nu weet ik dat jullie bezig zijn met een onderzoek naar de vochtproblemen want ze zijn ook al een paar keer hier geweest voor rooktesten en foto's etc.. alleen is mijn vraag of dat die problemen voor de aankomende winter allemaal zijn opgelost? en als de verwachting is dat het niet op tijd opgelost gaat worden of er dan een mogelijkheid is om te verhuizen. wat ik, laat ik dat wel even duidelijk hebben, het liefste niet wil! ik woon hier super graag en vind het lekker rustig zo aan het park dus iedere andere oplossing die u heeft is van harte welkom want nog een winter zo dat is lichamelijk gezien echt niet te doen.

ik weet wel dat als ik van tevoren had geweten hoe vochtig het hier was (iets wat jullie overigens wel wisten want mijn berging was door jullie geschilderd zodat de schimmel/vocht plekken er niet te zien waren, dit weet ik omdat ongeveer 6 weken later toen het overal weer begon te schimmelen kwam er een schilder van jullie die toen zei dat hij 2 maanden geleden in december ook was geweest om het te schilderen) dan had ik dit huisje natuurlijk nooit geaccepteerd, ik heb daar 9 jaar inschrijftijd voor opgegeven en er denk ik wel € 2000,- aan gespendeerd om het allemaal een beetje fatsoenlijk te krijgen waar je overigens op het moment vrij weinig nog van terug ziet door toedoen van het vocht.
mocht u nog vragen hebben dan kunt u ten alle tijden contact met mij opnemen zowel via de mail als telefonisch.

met vriendelijke groet,

joyce