Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 09-05-2015 17:42:40
Geldzaken & Recht

Gemeente en privacy

Beste wgrp,

met verbazing lees ik uw vraag en uw antwoorden.
wat me vooral verbaast is het gedeelte: "waarnaar wilt u weten? wij ook: eerst ging het om geconstateerde woningsplitsing, bleek later een foutje. dan maar over een tuinkamer of nee doe toch maar een keuken en uiteindelijk maar weer woningsplitsing.".

als de gemeente fraude vermoed vind ik het niet meer dan terecht dat men komt kijken. er moet dan wel gerede grond voor zijn uiteraard. als de gemeente het nodig vind zal men dat met een reden doen. zoveel mensen zoveel meningen maar vind dat het algemeen belang boven het individueel belang gaat.
ben dan ook niet van mening dat het schenden van privacy en vrijheid zoals u noemt in uw vraag zomaar met willekeur gebeurd.

is er iemand die u een poets wil bakken en valse informatie aan de gemeente heeft doorgestuurd ? of is degene die bij u aan de deur geweest is wel echt een ambtenaar van de gemeente, heeft u naam en legitimatie gezien ?
erg bijzonder, uw vraag kan ons allemaal treffen lijkt me dus ben benieuwd naar de afloop.