Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 09-05-2015 17:54:13
Geldzaken & Recht

Gemeente en privacy

[quote=hopetobehelping schreef op zaterdag 9 mei 2015, 17:42]
of is degene die bij u aan de deur geweest is wel echt een ambtenaar van de gemeente, heeft u naam en legitimatie gezien ?
erg bijzonder, uw vraag kan ons allemaal treffen lijkt me dus ben benieuwd naar de afloop.


in mijn eerder commentaar: bij (afgehandelde) inbraak in mijn woning kwam er out of the blue een "politieagent" (alleen) die nog eens over de inbraak wilde spreken. toen ik naar de legitimatie vroeg kreeg ik die, schreef zijn naam op en zei dat ik even de politie wilde bellen of dit koosjer was. ik denk dat men het begrijpt: hij ging er als een haas vandoor. naar mijn idee komt men niet onverwachts, tenzij het is om te zien of er spookbewoners op een bepaald adres wonen (meer dan genoeg). normaliter krijgt men info dat er iemand langskomt. dan is het n.l. niet handig dat gemeente aankondigt dat op het adres gecontroleerd gaat worden.