Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 10-05-2015 13:19:33
Auto & Vervoer

Tv in folder 60 euro goedkoper

[quote=b10959 schreef op zondag 10 mei 2015, 12:56]hallo
ik heb vrijdag 8 mei een tv gekocht , zij hadden hem niet op voorraad, dus kreeg ik hem van de plank, zaterdag heb ik mijn oude tv daar teruggebracht er werd niets gezegd , toen ik thuis kwam lag er een folder van deze winkel in de brievenbus en tot mijn verbazing stond mijn tv daarin aanbieding vanaf 11 mei dezelfde voor 379 euro , kan ik deze winkel daarop aanspreken ik kan binnen 8 dagen als ik niet tevreden ben de tv omruilen . graag raad .
bij voorbaat mijn hartelijke dank . margot boekee
,

u heeft uw tv op 8 mei jl. gekocht voor de op die dag geldende prijs.
de aanbieding waar u over rept gaat pas op 11 mei a.s. in.
u kunt, zoals u zelf heel goed weet, geen aanspraak maken op deze aanbieding voor de lagere prijs.
als u niet tevreden bent met uw huidige tv mag u die ruilen, maar dan wel voor een andere model of merk tv van dezelfde prijs of voor een duurdere met bijbetaling.
u kunt uw huidige tv natuurlijk niet inruilen voor hetzelfde model omdat deze niet bevalt en dan ook nog eens geld terugkrijgen.
gekker dan het idee alleen al kun je het wat dit onderwerp betreft niet maken.
u kunt hoogstens de winkelier vragen of u nog voor de aanbieding in aanmerking kan komen, maar als deze dit weigert kunt u dat alleen maar accepteren.