Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 10-05-2015 17:24:46
Auto & Vervoer

Tv in folder 60 euro goedkoper

Als je binnen 8 dagen mag ruilen, kàn het ook (eventueel) mogelijk zijn dat je (zoals bij de m m) 10% minder terug krijgt en of, zoals eerder gemeld, een tegoedbon. bovendien is het zeker mogelijk dat de verkoper niet op de hoogte is van de prijzen van volgende week. bij filiaal bedrijven wordt dit meestal niet vooraf gecommuniceerd. welke winkel betreft dit?
de goedkopere aanbieding was op het koopmoment nog niet van toepassing, dus rechten? nee.
het spreekwoord zegt: "met stroop vang je meer vliegen als met azijn", dus vraag vriendelijk of er een oplossing mogelijk is. maar als het antwoord nee is, tja, dan doe je daar weinig aan. overigens, als je in die winkel 8 dagen retour recht hebt, hoe vaak is het door jou gekochte artikel al verkocht geweest? ..................................