Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 11-05-2015 10:20:26
Huishouden & Energie

Ervaringen stofzuigers zonder stofzak

Ik gebruik al een jaar of 7 een zakloze stofzuiger en ben er zeer tevreden over.
de eerste was zo'n goedkoop ding van 25 euro met weinig zuigkracht maar aangezien ik in huis alleen maar laminaat heb liggen werkte het goed genoeg. voor vloerbedekking heb je meer zuigkracht nodig.
heb nu sinds 2 jaar een duurdere aeg zuiger met meer zuigkracht en deze werkt perfect. geen dure filters en de filters die in een sopje te reinigen zijn kunnen er binnen een dag weer in. je moet ze niet voor een zuigbeurt reinigen maar erna en aangezien ik niet elke dag stofzuig zoals denk de meeste mensen levert dat geen problemen op. geen gedonder met die veel te dure stofzuigerzakken die altijd op zijn als je ze nodig hebt. voor mij nooit weer een stofzuiger met zak.