Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wg
wgrp - 11-05-2015 13:36:37
Geldzaken & Recht

Gemeente en privacy

Gerbera, we hebben de gemeente al ettelijke malen om opheldering gevraagd. het enige wat er gebeurt is dat er gewisseld wordt van woningsplitsing, tuinkamer, keuken. verder stellen ze dat er eerst nog onderzoek moet plaatsvinden, maar ze stellen wel dat ze willen controleren op "woningsplitsing". dus niet op controle of er een keuken in de tuinkamer staat !!!

onduidelijk blijft in de definitie van woningsplitsing : wat is "zelfstandige" woonruimte. wij hebben 1 nutsaansluiting, 1 tv aansluiting, 1 telefoonaansluiting etc.

maar we hebben het gevoel dat dat de gemeente kost wat kost gelijk wil halen. we zijn dus reuze benieuwd wat de burgemeester gaat doen.

overigens hebben wij sterk de indruk dat de betreffende ambtenaren de handleiding van de vng niet kennen of in elk geval niet gelezen hebben.

http://www.vng.nl/files/vng/handhaving-door-en-voor-gemeenten_20130902.pdf