Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1984ramp - 13-05-2015 15:08:27
Elektronica & TV

Verlaging geluid tv-uitzendingen

Ik vind het geluidsvolume ook behoorlijk gedaald. ik ben al jaren ziggoklant en heb voor de fusie weinig problemen gehad. sinds de fusie behoorlijk wat klachten gehad en nog steeds. voorheen hoorde ik om me heen dat er enorm veel klachten waren over upc! dus aan wie het ligt kan ik niet zeggen.

geluid is sinds een week krakerig, op de achtergrond hoor ik voortdurend een storend zoemend geluid. ik heb het stappenplan op de site gevolgd maar het blijf een probleem. helpdesk komt wel met allerlei oplossingen, maar tot op heden geen verandering.

blokkerig beeld is inderdaad vrijwel opgelost met een nieuwe coaxkabel die ik overigens gratis opgestuurd kreeg van ziggo. misschien een idee ashley2?

ik heb vaak geklaagd over de cisco recorder; tv gids was 30 dagen niet of nauwelijks te zien. opnemen via de gids (programma aanklikken) klik dan het daaropvolgende programma ook maar aan, want regelmatig staat het einde van het ingeprogrammeerde programma bij het volgende programma....oplossing ziggo: gebruik maken van tijdopname...gebruiksgemak??ik zal jullie de rest van de klachten maar besparen. ter compensatie kreeg ik gratis 6 maanden hbo en daar zit ik echt niet op te wachten! bovendien was dit aanbod direct maar omgezet in een abonnement....
overigens maakt het niets uit of je een cisco van een paar jaar oud hebt of de allernieuwste samsung: de problemen zijn identiek!
maar ja, ik heb veel moeten betalen voor de recorder en dus doe ik het er voorlopig maar mee. een glasvezel aansluiting heb ik wel sinds kort (zonder kosten) dus ik ga volgen of daar ook veel klachten over zijn. zo niet, dan toch maar overstappen!