Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sl
slobberbone - 14-05-2015 08:57:15
Huishouden & Energie

Ervaringen stofzuigers zonder stofzak

In 2017 mag een stofzuiger niet meer dan 900 watt zijn. maar voor de duidelijkheid er worden ook andere eisen gesteld aan een stofzuiger die voorheen met een 2500 watt niet gehaald worden dus stofzuiger is veel beter geworden ondanks de afname van het motorvermogen.

motorvermogen zegt niet over zuigkracht of nog beter stofopname.

hier mooi voorbeeld probeer maar met je oude miele :)
https://www.youtube.com/watch?v=p7dvooejxgi

en dan zijn de mondzuigstukken nog zwaarder geworden bij miele nu, dus nog knapper.

beste zuigkracht behaal je met ketel stofzuiger, ik heb er hier een staan slechts 1000 watt maar is echt de meest krachtige die ik handen heb gehad en dat zijn er wel ruim 300 :)

tja en dyson heeft niets met stofzuigen te maken is een hype ala bose, de prestaties zijn wel beter geworden maar die cyclonen blijven zwakste schakel want door afgenomen motorvermogen heeft dyson een probleem om goede snelle cyclonen te maken en de fijnste stof draait gewoon mee ook al maken ze hem 600 km/u dus er komen steeds meer cyclonen etc....blijft een dure lawaaiige stofblazer