Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 19-05-2015 02:56:15
Elektronica & TV

Ziggo horizon mediabox

[quote=tijger1 schreef op donderdag 14 mei 2015, 17:53]@hopetobehelping

het lid 1953 stelt vragen waarop hij het antwoord allang weet.

geen idee of '1953' het antwoord op de gestelde vragen al lang weet. persoonlijk vind ik dit ook niet ter zake doen.
het staat een ieder vrij om welke vraag dan ook te stellen op het 'kassa forum' net zoals het een ieder vrij staat om een vraag te beantwoorden (bij voorkeur wel met een toegevoegde waarde voor de vraag welke door vraagsteller is gesteld uiteraard).
als er ingegrepen of geschrapt moet worden hebben we daar de 'kassa redactie' voor.

de gestelde vraag is, naar mijn mening, wel een vraag die de interesse zal hebben van meerdere ziggo (niet 'oud upc' ) abonnees, en derhalve een meerwaarde voor het forum.
voordat wij zijn overgestapt naar de horizon mediabox heb ik behoorlijk wat 'gegoogled'. een concrete vraag met antwoorden zoals nu gesteld is (vooral de punten 1 en 2) heb ik destijds niet gevonden. hoop dus dat deze vraag en de gegeven antwoorden mensen helpt bij hun overweging in de keuze voor wel/niet overstappen naar de horizon mediabox. voor de duidelijkheid, onze ervaringen zijn onze ervaringen (niet meer en niet minder). erg getwijfeld destijds om over te stappen maar er nog steeds geen spijt van.