Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hans515
hans515 - 15-05-2015 21:16:01
Elektronica & TV

Ziggo horizon mediabox

Hallo 1953,
ik ben ook gebruiker van de horizin box. ik heb hem 2013 een tijdje gehad, maar toen was deze box echt niet goed en had veel " kinderziektes" het concept was goed en daar stond ik wel achter. .heb hem toen weggedaan en aan upc gemeld, dat wanneer hij echt goed werkt ik hem wel weer terug wilde.
nu heb ik hem sinds juni 2014 weer in gebruik en naar volle tevredenheid, moet ik zeggen. het opnemen van 4 programma's gelijktijdig gaat perfect. om het stroomverbruik te beperken, heb ik hem in de laagste stand staan.dan wel een iets langere opstart tijd, vind ik geen probleem. het zappen gaat sinds de laatste update veel sneller. ook geen probleem. en wat ik nu ook prettig vind, is dat je een reeds begonnen programma vanaf het begin kunt zien!
al met al vind ik ook de service van ziggo o.k. ze moeten echter niet denken de prijzen zo maar te verhogen, dan zoek ik wel iets anders!