Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mathijs_b
mathijs_b - 16-05-2015 12:09:50
Geldzaken & Recht

Sociale huurwoning

[quote=frans56 schreef op zaterdag 9 mei 2015, 19:56]de maximale huurprijs van een huurwoning word bepaald aan de hand van een puntensysteem, misschien is het raadzaam om eens na te vragen hoeveel punten uw huurwoning heeft, dan weet u ook wat de maximale huur is die voor uw woning gevraagd kan worden. echter niet alle verhuurders geven deze informatie (mijn woningbouwvereniging niet in ieder geval). als hieruit blijkt dat uw woning te weinig punten heeft voor e 726.84 dan heeft u in ieder zeker recht van spreken.


met het puntenstelsel zit het goed. daar kan ik niet over klagen.
mijn probleem is dat vóór mijn pensionering de huur boven de huursubsidiegrens opgetrokken is.
toen had ik terecht geen recht op huursubsidie.
nu ik gepensioneerd ben, zit ik heel ver onder de inkomensgrens, maar krijg ik door de te hoge huur geen huursubsidie. ik kan nu de huur niet meer betalen en zal op termijn wel m'n huis uitgezet worden.