Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 16-05-2015 12:49:55
Vrije tijd & Tuin

Betrouwbare site????

Beste denelis,

de website bestaat nog maar een paar maanden. het ziet er allemaal 'erg gelikt' uit maar ik zou als ik u was toch maar een deurtje verder gaan.
men claimt in de faq dat u uw schoenen ook kunt retourneren bij een winkel in alkmaar. het is maar de vraag of dat klopt, de prijzen daar zijn hele andere prijzen.

bij een keuze op de website krijg ik een melding "website bestaat niet" met een vermelding naar 23sportschoenenoutlet.nl (waarschijnlijk een foutje bij het kopiƫren van de vorige website). ook een website gevestigd in de verenigde arabische emiraten (nu niet bereikbaar, wellicht uit de lucht gehaald).
met enige regelmaat komt men met een nieuwe website en dat zal niet zijn omdat de vorige zo goed en betrouwbaar was. ik zie een paar berichten met google dat de afschrijvingen richting china gaan.

zou er als ik u was dus niet aan beginnen. ik zou bijna zeggen 'ik eet mijn sportschoenen op' als het niet om imitatie spullen uit china gaat.