Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 16-05-2015 20:49:31
Computers & Telefonie

Jzip, iobit surf protection, lastpass enz

[quote=reflecs schreef op zaterdag 16 mei 2015, 11:59]hallo eclipse,

ik had eigenlijk willen schrijven; graag gedaan, niets zo vervelend als irritante meldingen en opgelost.
maar... :)
http://www.avg.com/nl-nl/avg-pctuneup-features">pctune up heeft geen anti-virusfunctie? of heeft u avg av of een ander anti-virusprogramma geïnstalleerd?

@reflecs heb een avg pc tune up voor versnellen van de computer, en rommel opruimen, was eerst gewwon tune up utylities zijn samengegaan met avg daar ik ook een betaalde avg had heb iik ze nu samen draaien, gaat top ... nu moet ik even uitleggen hoe ik aan al die betaalde kom, dat zijn van die stilzwijgende verlengers, knetter wordt je ervan, heb paypal de opdracht gegeven alles te weigeren zonder mijn toestemming, als je een licentie voor een jaar koopt schijn t het toch een abbo te zijn ze halen geld van paypal en je krijgt je verlengserial. nou daar hebben we een stokkie voor gestoken..heb ook cleverbridge op de hoogte gesteld dat ze wat meer info moeten geven of het om een jaarlijkse of eenmalig programma gaat hiervan heb ik een bevestigende mail gekregen daar mijn engels niet meer is wat het was, en ik een beetje leesblind ben is het moeilijk om alles door te lezen, vandaar ook de hulp en info van cleverbridge..,lk ik heb wel redelijk vaak het verwijt dat ik veel, fouten maak met schrijven maar ik zie dat niet, da s zeer vervelend, al lees ik dit stukje 100 x terug ik zaol geen fouten zien al zullen ze er zeker staan, ben nl ook geopereerd aan de pezen in de schouders en nu mis ik een beetje de controle , met sturen, is maar weinig maar net genoeg om een verkeerde letter te tikken, dus soms zullen mijn vragen en/of antwoorden er raar staan soms ook niet ik lees het mestal ofdat ik wat duidelijker wil schrijven :-) heb ik van de week dus gedaan.. hoop dat je nu weet dat avg een aparte virus is en avgpc tuneup een zusje voor rommel men register e.d. en programma s uitschakelen opstart uitstellen e.d gaaf proggie :-)