Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 17-05-2015 01:49:44
Winkels & Webshops

Tascontrolle en poortalarm

[quote=tot15karakters schreef op zondag 17 mei 2015, 00:21]als ze te vaak controleren haal ik wel even een tas met verse luiers bij mijn buren....
laat ik ze wel naast kijken ook even ruiken!

zo los je dat op!


doe even normaal.

@wpepels, tassencontrole mag gewoon, indien aangegeven in de winkel, plaatsvinden. niet je handtas waar je privé spullen inzitten (ook daar zijn verschillen in: zoals sligro en makro waar je de handtas in kluis kan zetten), maar normaal staan de voorwaarden voor je de winkel ingaat aangegeven: dat men tassen wil/mag controleren en het is aan de klant om er al dan niet boodschappen te doen. wat een beetje moeilijk zal blijken: de meeste supermarkten hebben die voorwaarden. zelf zie ik het probleem niet maar, in veel topics hebben mensen er problemen mee. blijft niet veel anders anders over dan alles apart bij groenteboer, slager, kaasboer etc. te kopen, als u niet wilt meegaan in de voorwaarden van (de meeste) supermarkten.