Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wp
wpepels - 17-05-2015 09:48:52
Winkels & Webshops

Tascontrolle en poortalarm

Ja @hutch had ik gelezen, bedankt.
dat wist ik al maar heb nog steeds geen antwoord op mijn vraag, of heb ik het verkeerd begrepen dat enkel in een tas gekeken mag worden maar verder niets aanraken of eruit halen.
verder blijft nog steeds het "mirakel" rond die beveiligingspoortjes.
overigens word hier gesuggereerd dat handtassen van de dames daarbuiten vallen maar daar heb ik toch mijn twijfels over, is evengoed een tas waarin iets gestopt kan worden.
maar goed, dat kan dus net zo goed als bij een handtas geweigerd worden, met als gevolg dezelfde sanctie als wat ik gekregen heb ondanks dat ik niets gejat heb.
maar ook daar heb ik naar gekeken en geinformeerd, meer bevoegdheid dan je sommeren het pand/terrein te verlaten hebben ze niet, tenzij je weigert dan kan de politie erbij gehaald worden en is het huisvredebreuk.