Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 18-05-2015 07:52:38
Computers & Telefonie

Back up hele schijf

[quote=dobby schreef op maandag 18 mei 2015, 01:03]voor iets van 40 euro (prive single license) ofzo als je hem wilt blijven gebruiken, of gratis (mag legaal, maar dan werkt de backup functie maar een paar maanden, duidelijk zichtbaar aangegeven; restoren mag altijd, en je kan natuurlijk als je eens een nieuw image moet maken ook desnoods weer een nieuwe versie, met een nieuwe datum downloaden - hoewel gezien de functionaliteit die 40 euro zeer goed te verantwoorden is).

je hebt maar 1 file nodig, http://www.drivesnapshot.de/download/snapshot.exe">snapshot.exe, tenzij je onder een 64bits winre draait (dat is niet de standaard manier van werken), dan heb je http://www.drivesnapshot.de/download/snapshot64.exe">snapshot64.exe nodig.

maar deeplinken is niet zo netjes, en de setup kan ook wel handig zijn (file associaties, startmenu entries enzo) - http://www.drivesnapshot.de/">http://www.drivesnapshot.de/ plus natuurlijk de faqs, buymenow links enzo..

let op = is geen backup programma, maar echt een image programma, doet dus geen losse files maar wel partities, disks. er zit een filesystem drover bij (je kan de backup dus tijdelijke (readonly) openen om er dingen af te halen / op te zoeken. hij kan veel filesystemen aan, en raw.. is maar 1 losse executable, draait onder win32/64/winre..

echt handig..heeft bij mij de registratieprijs al meerdere keren terugverdient..



@hoi dobby, hou het even simpel :-) ik heb vannacht nog met true image een copy ?? gemaakt niet een gehele .. c: is 69,8 gig...de kopy is 50,2 gig. , mis dus iets van 19 gig ? wat ken dat wezen , wat ken die 19 gig zijn die niet gekopieerd is ??