Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 18-05-2015 08:25:36
Computers & Telefonie

Back up hele schijf

[quote=philip36 schreef op maandag 18 mei 2015, 08:15]als je acronis true image hebt gevraagd een image van c te maken heeft het programma dat ook gedaan.
de image file wordt standaard gecomprimeerd, of je moet geen compressie ingeven bij de settings.
bij compressie van de file is deze natuurlijk kleiner dat de grootte van c., vandaar het verschil in grootte van de image file en c.
neem aan dat je aan acronis true image gevraagd hebt om een image van c te maken en geen normale backup van files.

@ morge philip, ik lees ff wat engels voor .. clone disk wizard.
automatic recommed
all your partitions from the source disk wil be copied to the target disk in few simple steps and your new hard disk wil be made bootable . your existing partitions will be automatic resized to fit the target harddisk. dan klik je op next en gaatie schrijven naar een schijf die jij zelf wilt...

als ik het goed begrijp zegt ie dat ie alles hebt gekopieerd .. maar ik zie geen gecomprimeerde bestanden ? en gaat ie nu gewoon verder met aanvullen van de backup ? als ik wat op c: doet ?????
m n engels is slecht hoor..o programma heet acronis true image wd edition ik kies dan voor clone disk copy partions from one disk to another .... dat was het :-) oke nu ?? alles erop ??