Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 18-05-2015 17:45:34
Computers & Telefonie

Back up hele schijf

[quote=eclipse schreef op maandag 18 mei 2015, 17:23]

hallo crewmember ik heb de betaalde versie van advanted driver updater, deze chect regelmatig op nieuwe drivers e,d gaat vanzelf moet alleen ff toestemming geven... dus ook geen probleem, mijn sys is nu schoon en snel, en klaar, als ik een image terugzet gaat ie eerst formatten dan de image terugzetten dan is ie net zo schoon als nu alleen de drivers zullen dan bijgewerkt worden, die van windows update gaan uit want hij loopt goed, en updates brengen soms problemen mee, heb vaak last na een update met de blue tooth en de 3.0 verbinding..

-die driver updater is ook weer een process dat aanstaat en je pc trager maakt. en het opstarten langer laat duren. en je moet er nog voor betalen ook.

- als je je image nooit meer update heb je dus straks een oude image die weer een berg updates moet hebben voordat hij veilig is.
- als je je image elke maand ofzo vernieuwd wordt je pc nooit schoon.je formatterd hem dan en dan zet je er weer een rommelige image van een maand oud overheen. je schoont dan maar een maand aan rommel op.


verder zijn allerhande tune, speed up, auto driver checker programma's enzo zelf al funest voor je snelheid. maar goed.

verder moet je beslist niet je windows update uitzetten. als er dan een beveiligings lek gedicht wordt door microsoft krijg jij die update niet en blijf je kwetsbaar.
liever problemen met je bluetooth dan met het saldo op je bankrekening neem ik aan.