Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 19-05-2015 09:55:34
Computers & Telefonie

Back up hele schijf

[quote=eclipse schreef op dinsdag 19 mei 2015, 00:00]zet ze uit totdat je ze nodig hebt dus je computer niet belasten, . programma s die je bijv een maal per week gebruikt belasten de kast niet.. branders staan uit tot ik ze nodig heb, dus snap jouw probleem niet meer...wil je het aub bij de image houden...

ik weet heel goed wat al die tune-up programma's doen. ik heb ze zelf ook allemaal geprobeerd. totdat ik er achter kwam dat je hiermee meer ellende op de hals haalt dan voortgang. alle windows processen kan je beter gewoon laten draaien. en alle programma's van derden die je niet opgestart wil hebben, kan je via windows mee geinstalleerde eigen tool "ms config" ook gewoon uitzetten.
je moet er ook maar op vertrouwen dat die tune up programma's daadwerkelijk weten wat ze doen, en ook niet doodleuk op de achtergrond je data verzamelen en doorsturen.

dit wordt onderbouwd door het feit dat die tune up programma's vaak free ware programma's zijn. of van een bedrijfje met een jaaromzet van 30.000€ zijn. en die moeten het dan beter weten dan het internationaal miljarden conglomeraat van microsoft?

dit ging over de imaging software. en de problemen die deze manier van backups met zich meebrengt.