Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 26-05-2015 10:34:45
Voeding & Gezondheid

Super food

[quote=julesvermeire81 schreef op dinsdag 19 mei 2015, 12:08]tegenwoordig is "super food" zo'n trend. kan iemand mij uitleggen waarom opeens zo veel mensen hier zo'n fan van zijn? ik begrijp het niet helemaal...
wie wel?
quote:
vroeger was er eten. nu is er eten dat food heet. anders dan anders. beter. super. want gewoon gezond is niet gezond genoeg. superfood is tegen kanker maar voor een stralende huid. het helpt tegen ouderdom en maakt dat je tegen de wind in kunt fietsen. super voor alles, een supergoede handel bovendien. de keuringsdienst wil een graantje meepikken en gaat op zoek naar een goudmijn in de polder. want waarom moet iets dat super is altijd van heel ver komen?

klik hier-> http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/seizoenen/2014/afleveringen/30-10-2014">superfoods-1

quote:
zaad knagen, dat verveelt kennelijk niet. het gaat nog super met superfoods. vorig seizoen ontdekte de keuringsdienst dat het vaak vogelvoer is, opgediend in een andere verpakking. in een speciaalzaak troffen we naast chiazaad een nieuwe goudmijn in superfoods. tijd voor een vingeroefening in marketing. wen er maar aan.

klik hier-> http://keuringsdienstvanwaarde.kro.nl/seizoenen/2015/afleveringen/30-04-2015">superfoods-2