Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
stophuurfraude - 19-05-2015 15:13:33
Geldzaken & Recht

Huurbegeleiding malafide oplichting

Ja hier nog iemand die erin is getrapt. ik voel me onwijs dom maar ik ga het er niet bij laten zitten. ik heb al contact gelegd met mijn advocaat die hun al een eerste brief gaat sturen. maar ik betwijfel of ze er gehoor aan zullen geven en dit moet nu echt voor de rechter komen zodat ze niet nog meer mensen kunnen duperen.

ik ben in ieder geval niet bereid om een cent aan hun te betalen. het gaat er niet om of ik het kan betalen of niet. dit mag gewoon niet gebeuren in nederland en daar moeten we iets tegen doen.

ik stel dus voor om krachten te bundelen en met alle gedupeerden naar de rechtbank te gaan. ik ga zelf in ieder geval wel, alleen of met anderen. iedereen die zich hier aan wilt voegen is welkom.

ik heb een e-mail adres aangemaakt voor mensen die hier aan willen meedoen.

stophuurbegeleiding@hotmail.com


groeten,

gedupeerde nummer 982902843902